Lifestyle- en Vitaliteitscoaching

DIT IS ROOZ HEALTH

En IK ben Laura, JOUW:

Lifestyle- & Vitaliteitscoach

Voor als je zelf het pad niet meer helder ziet, als je klemloopt of behoefte hebt aan een steuntje of subtiel duwtje de juiste richting op

Er zijn verschillende redenen waarom een coach in handen nemen geen slecht idee is.
Bijvoorbeeld als je vastloopt in je gedachten, je moeite hebt met het plannen van tijd, het verlies van een dierbare of het bijstaan in tijden van stress.

Je staat er namelijk nooit alleen voor. Soms is het net even nodig dat er een onafhankelijk iemand voor je klaarstaat om je te begeleiden in tijden met een uitdaging.

Rooz Health biedt twee soorten coaching trajecten aan: Vitaliteitscoaching & Life(style)coaching.

Al sinds 2007 begeleid ik behoeftigen die gezonder, fitter, energieker, slanker, etc. willen worden. Nu als Lifestyle- en vitaliteitscoach kan ik jou daar nog beter mee van dienst zijn.

Naarmate de jaren zijn verstreken, de kennis is toegenomen en de behoefte groter, speel ik graag meer in op de vraag die altijd al heerste. Een gezond(er) leven begint namelijk bij balans. Balans begint bij evenwicht tussen gezonde voeding, beweging en voldoende rust en ontspanning.

Rooz Health informeert, adviseert én begeleidt jou in het aanpassen of bijstellen van jou leefstijl waar ook gezonde voeding een hele grote rol speelt.

En gezond leren eten was nog nooit zo makkelijk. Natuurlijk hebben we de gezonde voeding in makkelijke vorm (maaltijdvervangers/aanvullers), maar we zijn ook weer terug met het aanbod van een gepersonaliseerd voedingschema, met de producten vanuit de supermarkt (of de lokale boer, wat jij wil ;)).

Van ons krijg je een weekmenu, beweegplan, boodschappenlijst, handige app, 1-op-1 (of gewenst in groep) begeleiding en andere tools , waarbij vooral jouw eigen inzet wonderen zal verrichten naar mate je het programma doorloopt.

IK BEN ER VOOR JE!

 

Vitaliteitscoaching

Stel je eens voor

Jouw probleem is dat je niet lekker in je vel zit. Lichamelijk niet, mentaal niet. Je wilt graag vitaler worden. Je beter voelen.

 

WAT JIJ PROBEERT:

Je sport of beweegt relgematig

Je eet gezond

Je hebt je rustmomenten

Eventuele tekorten vul je aan met supplementen

Je hebt vaak trek in minder goede dingen

Maar je weerstand en energie blijft laag

HET GEVOLG:

Je slaapt minder goed

Je bent moe

Je voelt je kribbig en chagrijnig

Oei, dat is frustrerend en bovenal vermoeiend!

Zullen we het anders doen?

 

Een oplossing:

Wat nou als ik jou 12 weken lang help om je:

 • eetbuien onder controle te krijgen en houden
 • ontbijt niet over te slaan
 • meer energieker te laten voelen
 • gezonder en bewuster door het leven te laten gaan?
Dit krijg je van mij:
 • Voedingsschema op maat, met onder andere keuze uit: veganistisch, eiwitrijk, pescotarisch, glutevrij, etc.
 • Wekelijkse boodschappenlijst, inclusief zelf aan te passen recepten
 • Wekelijks 1-op-1 begeleiding
 • Workout schema, aangepast op leefstijl en eventuele beperkingen
 • Begeleiding om gezond en bewust door het leven te gaan
 • Gratis gebruik van handige app en/of een werkboek
Wat ik van jou verwacht:
 • Dat je je je eigen boodschappen doet
 • Dat je bereid bent om jezelf 100% te geven
 • Dat je resultaten naar eerlijkheid deelt, om je voortgang zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen
 • Iedere week/ twee weken, slechts 15 minuten vrijhoudt om de voortgang door te nemen
De mogelijkheden:

Het vitaliteitsprogramma is mogelijk in drie varianten: 1 op 1 begeleiding, groepsverband en middels een online programma. Alle varianten duren 12 weken, inclusief de laatste 4 weken om je klaar te stomen om ‘op eigen houtje’ verder te kunnen.

Lifestyle coaching

Om de drie pijlers van balans zo compleet mogelijk te kunnen aanbieden, is de kennis uitgebreid naar lifecoaching.

Ervaringsdeskundigheid staat hierbij, waarmee mijn inlevingsvermogen (empathie) oprecht is en ik je gerichter kan helpen. Door het stellen van de juiste vragen, inspelen op opdrachten en jou vooral het gevoel te geven dat er een neutraal persoon naar je luistert, gaan we aan de slag met het doel dat jij voor ogen hebt.

Bijvoorbeeld wanneer je niet lekker in je vel zit, je het moeilijk vindt om alle ballen in de lucht te houden, in een negatieve spiraal blijft hangen, vastloopt in een emotionele situatie, hulp nodig hebt bij het managen van jouw tijd ten op zichte van werk of privé, dan kan de hulp van een lifecoach goed helpen.

Aan de hand van een stappenplan, zorgen wij dat je mindset op een positieve manier verbeterd, zodat je weer verder kunt.

Mijn advies

Ik adviseer je zo breed mogelijk, van voeding tot aan het leegmaken van je gedachten, maar ik laat jouw intuïtie spreken om te kiezen waar jij behoefte aan hebt.

Plan een eerste afspraak

Je kunt gemakkelijk een intake plannen via de planner. Zie de button hieronder. De eerste afspraak krijg je altijd van mij. In deze eerste afspraak bespreken we goed door wat jouw hulpvraag is, zodat we een goed plan kunnen opstellen om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Plan een vervolgafspraak

Ben je al bekend met de coaching? Dan kun je hier jouw vervolgafspraak plannen.

Zet jezelf voorop!

Zet jezelf voorop met deze tips, ervaringen en opdrachten om jouw zelfbeeld te verrijken. Zie het nut in van loslaten en wordt rijk je eigen aanwezigheid.

Met 103 plezierig te lezen pagina’s, waarin je ook wordt uitgedaagd om een kijkje naar jouw binnenkant te nemen, zul je verbaasd zijn wat je tegenkomt bij jezelf. Je zult leren om (nog meer) plezier uit het leven te halen door dat wat je denkt dat onmogelijk is, om te buigen naar dat wat je wel kunt behalen. Gun jezelf de rust, je vrijheid en je positieve mindset, zodat niet alleen jij nog vreugdevoller door het leven gaat, maar ook jouw dierbaren.

Laat dit eBook een handboek voor je zijn om meer uit het leven te halen. Leer hoe gezonde voeding, een juiste mindset en goede timemanagement jouw leven weer in balans kan krijgen. Dit is jouw leven en van jouw leven is er maar één: “Zet jezelf voorop!”

Het gezicht achter Rooz Health

Het begon in eerste instantie in mijn (Laura) zwangerschapsverlof van onze derde spruit. Al heel lang droomde ik ervan om iets voor mijzelf te beginnen. Alleen kon ik er niet achterkomen wat dat zou moeten zijn. Ik vond alles leuk, ik vond niets leuk… ken je dat?

Jaren terug in 2007 (toen ik nog jong en goddelijk was :D), mocht ik ervaren hoe het was om coaching en begeleiding te bieden aan mensen die een bepaalde gezondheidsdoel hadden. Hier en daar informeerde, adviseerde en begeleidde ik dan ook verschillende klanten uit bekende en onbekende kring.

Toch wilde ik er meer uithalen, maar concreet kreeg ik het op dat moment niet.

Lees hier verder over wie van het gezin betrokken zijn bij Rooz Health, naast mijzelf als lifestyle- en vitaliteitscoach.

Foto van het gezin Rooz Health

Testimonials

“Laura is heel empathisch en onbedoeld oplossingsgericht. Ik kwam bij haar voor meer rust in mijn hoofd, maar het leidde zelfs tot een paar kilootjes minder. Rust betekende eindelijk vooruitgang in mijn gezondheid. Heel blij mee”.

– Diana
Zoetermeer

“Ik bestelde een Tangle bij Rooz Health, maar wist eigenlijk niet wat het inhield. Na een prettig contact, leerde ik meer van die friemelitems. Mijn kind is rustiger en ik ben meer ontspannen! Bedankt.”

– Daniek
Oosterhout

“Het Vitaliteitsprogramma gevolgd bij Rooz Health. Ging voor meer energie, maar kon er ook een kledingmaat voor inleveren. Boven mijn verwachting in, maar echt een fantastische en simpele ervaring (ben niet zo van in de keuken staan, maar deze recepten zijn gewoon echt leuk, ook voor samen met het gezin klaar te maken)”

– Roos
 ‘s-Gravendeel

Waarom zou jij je door mij laten helpen?

Als ware empaat (persoon die zich goed kan invoelen en leven in de ander) doorzie ik jou als persoon. Noem mij ervaringsdeskundig op ‘multidisciplinair’ gebied: ik ben chronisch ziek (reuma, astma, chronisch vermoeid, darmproblematiek), heb diverse burn-outs (of time-outs) doorstaan. Er is een aanleg tot stress en depressie -> in mijn beleving én overtuiging: hoogsensitief en hoogbewust.
De nodige trauma’s zijn ontwikkeld vanuit mijn jeugd en later in mijn leven, door foute keuzes, door onrecht, door onvoorziene omstandigheden.

MAAR: DIT IS WIE IK BEN EN WAT MIJ HOE DAN OOK HEEFT GEVORMD!
Er zijn twee dingen waar ik altijd uitermate allergisch voor ben geweest: onrecht én  het blijven hangen in een slachtofferrol.

De dingen die je gaandeweg in het leven meemaakt, opliftend of afbrekend, maken deel uit van jouw levensles, jouw doel hier in het leven, jouw rol.

Maar niet alles heeft een antwoord of een reden. Soms is het de kunst om te leren accepteren en loslaten, laat dat op een bepaald moment de geleerde of de te leren les zijn. Om te leren omarmen wat er niet goed gaat in het leven, of wat niet gewenst is.

Lief mens, je kunt blijven schoppen tegen die ‘steen’, maar realiseer je dat die steen zich niet zal verplaatsen, alleen jouw pijn zal zich gaan uitbreiden. Laat het los… “Frozen- themesong is playing…”

Wat ik heb geleerd, is dat je het niet altijd alleen kunt. En dan hoeft ook niet. Maak gebruik van de helpende en helende handen die er zijn. Durf het op te zoeken, gun jezelf die rust!

Het leven is en gaat zoals het wil gaan, maar JIJ bent de hoofdrolspeler in dit verhaal. Maak er wat moois van en accepteer de hulp die je onderweg kunt gebruiken.

Mijn naam is Laura en naast dat ik een hele lieve meid ben 😊 , is het mijn passie, ambitie en wens om een ieder die het nodig heeft de ondersteuning te bieden om zoveel mogelijk moois uit dit leven te halen. Wees één met de natuur, durf te dromen en gun jezelf om in het hier en nu te zijn.

Laura

Eigenaresse • Lifestyle- & Vitaliteitscoach, Rooz Health

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?