Wat is nou een Magic Infinity Cube?

De Magic Infinity Cube is een multifunctionele kubus die je kan helpen om de rust terug te brengen bij bijvoorbeeld ADHD. Het houdt je handen namelijk bezig door de verschillende vormen die je de kubus kan laten aanmeten.

Het voelt dan ook lekker in de hand. De kubussen zijn niet al te groot, dus makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Bovendien zijn ze soepel in de bewegingen, waardoor het ook kan helpen bij het versterken van de handgreep.

Ontstressen:

We kennen de Rubiks Kubus nog wel van vroeger. Zie dit als een variant daarop. Behalve het ontstressen en de versterkende werking aan de handen, helpt het ook je beter je te concentreren, het traint je hersens. Krijg jij hem namelijk weer helemaal terug in vorm?

Dus ben of of ken jij iemand die onrust ervaart in de vingers of iemand die zich beter wil concentreren tijdens het werk of studeren? De Magic Infinity Cube is dan een ideaal geschenk.

Ervaring van onze zoon:

Onze zoon (11) heeft hem mogen uitproberen tijdens het maken van een Engelse toets waar hij erg zenuwachtig voor was. Dit gevoel is lastig los te laten voor hem, waardoor hij geneigd kan zijn dicht te klappen en niets meer te weten wat hij überhaupt geleerd heeft.

Resultaat in zijn eigen woorden:

Ik wilde eigenlijk al weglopen, omdat ik het allemaal niet meer wist. Maar toen ik met die kubus aan het friemelen was werd ik rustiger en kon ik langzaam de antwoorden opschrijven.

En zo haalde hij een dikke voldoende!
× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?