Doelgroep van Rooz Health

De doelgroep van Rooz Health: de hoogsensitieve persoon

De doelgroep van Rooz Health is de hoogsensitieve persoon die moeite heeft met zich te concentreren. Of die makkelijk overprikkeld raakt in bepaalde situaties. Deze hoogsensitieve persoon is zenuwachtig wanneer hij moet presteren. Misschien heeft hij wel faal- of prestatieangst.

Hoogsensitieve personen kunnen hulpmiddelen gebruiken om de rust terug te pakken, zodat ze zich beter kunnen concentreren en hun prestaties kunnen verhogen.
Voor het hoogsensitieve of hoogbewuste kind (hsk) hebben we speelgoed items, gericht op: ontspanning, motoriek en ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan: Tangle Toys, squishies, bouw- en contructiesets, Do It Yourself boxen en diamond painting.
Voor de volwassen hsp’er passen de Tangle Toys ook perfect, net als de items die kunnen bijdragen aan het terugbrengen van de rust en ontspanning.

Meer dan alleen speelgoeditems

Ook kunnen we de hulp bieden met etherische oliën, om de ontspanning te verdiepen en de focus te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een ontspannen roller of een heerlijke aromatische blend in de diffuser.

Veel HSP’ers ervaren een lagere weerstand, door snelle overprikkeling bijvoorbeeld. Naast dat oliën kunnen bijdragen, kan dit ook geoptimaliseerd worden met supplementen die de Transfer Factor bevatten.
Of versterk je weerstand en kom in balans met een uitgebalanceerd ontbijt. Bespaar jezelf in de ochtend tijd, door eventueel ‘s avonds al een heerlijke maaltijdshake klaar te maken. Je hoeft ‘s ochtends alleen je instant theedrank en je aloëdrank klaar te maken, verder kun je de krant lezen op je telefoon, je kleine helpen met het ontbijt en je op je gemak klaarmaken voor je (werk)dag. Simpel, snel, lekker en alles zit er in!

Naast de hoogsensitieve persoon is Rooz Health er voor iedereen met een fysieke beperking of een mentale uitdaging. Door dit zoveel mogelijk in balans te krijgen, haal je namelijk meer uit je leven.
Zet jezelf voorop, want van jou is er maar één!

Why

Onze waarom is duidelijk: wij zijn een ervaringsdeskundig gezin, met 3 kinderen met hoogsensitieve kenmerken. Van wie onze jongste zowel hoogbewust, hoogbegaafd en strong willed is. We hebben in de afgelopen jaren veel gezocht naar hulpmiddelen, strategiën en tips om als gezin met deze bijzondere kenmerken goed en gebalanceerd te functioneren. Vrijwel alle producten in onze shop zijn dan ook zorgvuldig uitgetest in het stimuleren van rust, balans, weerstand, etcetera.

Lees hier meer over ons en de totstandkoming van Rooz Health.

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?