Halloween

Halloween op 31 oktober 2020

Het is weer bijna Halloween, op 31 oktober is het weer zover!
Met Halloween hebben we wat te vieren en dat doen we met de onderstaande kortingen op ons assortiment. Let op: de kortingen gelden enkel en alleen in de week van 24 tot 31 oktober 2020. Griezelig veel voordeel met Halloween, be there!!

Zenuwachtig voor de spookachtige gebeurtenissen met Halloween? Neem een Tangle Toy of Squishy in de hand en friemel je spanning weg! Korting waarvan je schrikt op al het friemelspeelgoed met Halloween.
Koop je essentiële supplementen met gruwelijke korting op Halloween. Je zal je immuunsysteem willen versterken in deze maanden en het kan geen kwaad om je wat energieker te voelen als we echt die donkere maanden ingaan, toch?
Educatief speelgoed is onmisbaar bij ieder kind. Daag je kind uit door speels te leren hoe je zelf een stuiterbal maakt, of hoe je een helikopter in elkaar zet met verschillende onderdelen.
Met Halloween krijg je griezelig veel korting op educatief speelgoed!
Een maaltijdshake om je weerstand te ondersteunen, een shaker om je lekkerste smoothieshake mee te creëren of een vezelprogramma om je darmen schoon te houden… Speciaal voor Halloween hebben we een passende korting voor op gezonde voeding en aanvullende producten!
Met Halloween kun je extra ondersteuning gebruiken om spanning tegen te gaan en weer rustig te kunnen aarden. Spookachtige korting op de basis starterkit, diffuser of artikelen die aansluiten op etherische oliën, komen dan zeker van pas!!

Wat is Halloween?

Met Halloween verkleden kinderen zich in hun favoriete tekenfilm-, horror of ander voorbeeldfiguur. Eenmaal verkleed gaan ze langs de deuren, bellen aan en roepen: “Trick or treat!”. In het Nederlands vertaald: “Plagen of snoep!”

(Jong)volwassenen vieren op hun eigen manier Halloween en gaan verkleed naar bepaalde Halloweenfeesten.
Halloween valt ieder jaar op 31 oktober. Voornamelijk in Amerika, Engeland, Ierland en Canada wordt het gebruikelijk gevierd. Ook in Europa, Australië, Oost-Azië en zelfs Latijns-Amerika is de populariteit in de afgelopen jaar aardig toegenomen.

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?