Zie ginds komt de stoomboot

Zie ginds komt de stoomboot

“Zie ginds komt de stoomboot, ik zie hem al staan…” Yes, deze liedjes mogen weer gezongen worden in deze tijd van het jaar! Wat een heerlijkheid altijd om de kindjes vol verwachting hun hart te horen kloppen.

Anders dit jaar

Anders dit jaar

Dit jaar gaat Sinterklaas iets anders. De Sint zal afstand moeten houden en zich aan de regels moeten houden om ook de ouders en lieve kindjes te beschermen. Dat wordt helaas niet meer op zijn schoot zitten dit jaar!

Aankomst onbekend

Door alle toestanden rondom Corona zal de lieve Sint dit jaar niet worden onthaald door zeeën van enthousiaste kinderen. Dit jaar komt hij aan met zijn zwarte pieten op een locatie die zelfs onbekend is.

Traditie zet zich voort

Al sinds 1850 vieren we traditiegetrouw ieder jaar op 5 en 6 december de sinterklaasviering. Het Sinterklaasfeest bestaat echter sinds de 13e eeuw. De heiligman verscheen toen voornamelijk op kloosterscholen in West-Europa. Hij beloonde ijverige en goed presterende kinderen met snoep en kleine speelgoedjes.

Ondanks alle obstakels zoals Corona en de protesten tegen Zwarte Piet, zet het Sinterklaasfeest zich voort. En dat is ons inziens maar goed ook! Wat een domper als we het traditionele kinderfeest wat al zeker 8 eeuwen bestaat, ineens doen verdwijnen. Daar hebben onze kinderen toch niet voor gekozen? Er zullen überhaupt weinig kinderen zijn die zich bewust zijn van de negatieve ontwikkelingen die spelen. Geen kind die zich daarover bekommert heeft, de interesse lag altijd in het krijgen van cadeautjes en snoepgoed, toch?

Cadeautips op een rij

Om het Sinterklaas en zijn Pieten makkelijk te maken hebben wij een aantal cadeautips op een rij gezet. Of misschien vind je deze tips wel handig om je eigen verlanglijstje in elkaar te zetten. Er is altijd zoveel te vragen, maar door zo’n hele grote lijst ziet ook Sinterklaas niet meer wat hij nu precies moet geven.

Tangle Toy

De Tangle Toy is altijd leuk om te vragen én om cadeau te geven. Hij is speels én leerzaam! Bovendien kun je de Tangle zolang maken als je maar wilt, de schakels kunnen namelijk los, zodat je het met andere schakels weer langer kunt maken. Tangle Toys zijn bovendien erg goed om de concentratie te stimuleren. Lees hier verder over de voordelen van Tangle Toys.

Creatieve uitdagers

Leuk om in de schoen te doen zijn de creatieve uitdagers in ons assortiment.

Squishies

Die leuke poppetjes en vormen van traagschuim die blijven altijd leuk. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten maten en vormen. Heb je speciale variant, “Squishyballs” al gezien? Hartstikke leuk om in de schoen te doen, of voor een surprise, niet te vergeten: voor pakjesavond zelf!

Accessoires

We hebben natuurlijk een uitgebreid assortiment voor je klaar staan in maaltijdvervangers, etherische oliën en essentiële supplementen, maar weet je ook de handige accessoires hierbij te vinden? We hebben hieronder enkele populaire artikelen voor je in kaart gebracht.

We hopen je met dit overzicht voldoende ideeën te hebben gebracht. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op. Of wil je de rest van het assortiment bekijken? Kijk dan gerust verder in de shop!

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?