Internationale Vrouwendag

8 maart 2021 is het maar liefst 113 jaar geleden dat de wereld voor vrouwen veranderde. Vrouwen in Chicago en New York kwamen op 8 maart 1908 in opstand voor langere werkdagen, kiesrecht en het verbeteren van arbeidsomstandigheden.

Tot aan de dag van vandaag wordt hier jaarlijks aandacht aan besteed. We vieren de 'vrijheid van vrouwen' en staan op voor ons zelf.

Dit lijkt simpel, maar de realiteit is helaas minder waar.

Om jou als powervrouw te helpen om voor jezelf op te staan, jezelf voorop te zetten en je dromen waar te maken, hebben wij iets leuks voor je!

Je kunt het e-book "Zet jezelf voorop" namelijk bestellen met 25% korting!

Let op: deze actie is geldig van 8 t/m 15 maart

eBook zet jezelf voorop!

Waarom dit e-book zo waardevol is voor sterke vrouwen

Nee is ook een antwoord

Nee is ook een powerful antwoord

Ben je ook zo'n 'Ja- knikker'. Je doet graag alles voor bijna iedereen. Tegelijkertijd realiseer jij je dat het tijd wordt om ook eens 'Nee' te zeggen, maar hoe? Waarom lijkt toch die drempel zo hoog?

Complimenten vangen doe je zo

Sterker in complimenten geven, dan complimenten aannemen. Ken je dat? Dat terwijl je het zo nodig hebt om je zelfvertrouwen te doen groeien. Waarom zou je iemands compliment aan jou verdedigen, als je het juist zo kan gebruiken?

Boost jouw eigenwaarde

Zelfvertrouwen is vaak nog best een dingetje. We twijfelen aan ons zelf. Durven onze dromen niet uit te laten komen om welke reden dan ook. We vertrouwen op de beren op de weg, terwijl dat zoveel voor ons tegenhoudt. Hoe boost je jouw eigenwaarde?

De nut en noodzaak van loslaten

"Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar concentreer je geest op het huidige moment." Wanneer je sommige gebeurtenissen uit het verleden niet kunt loslaten of accepteren, zou het je kunnen belemmeren in het heden en de toekomst. Zonde! Leer waarom en hoe je kunt proberen los te laten.

Internationale Vrouwendag op 8 maart

Zet jezelf voorop

Speciaal voor de powervrouwen, de vrouwelijke ondernemers, de drukke moeders en alle andere vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Zet jezelf voorop! Van jou is er maar één, dus zorg goed voor jezelf!

Geschreven door een gedreven en creatieve moeder, ondernemer, schrijver en de eigenaresse van deze webshop: Laura Roozendaal

Deze lezers zijn alvast enthousiast

Voordat ik het e-book las was ik erg op mijzelf en heel onzeker. Door de opdrachten in het boek ben ik meer naar buiten getreden

ontwaken-1

Joke
Heemskerk

Laura weet precies de spijker op de koppen te slaan. Alleen met de intro raakte ze mij al. Zet jezelf voorop, is ook makkelijk te lezen. Ik had hem al snel uit. Daarna ging ik de opdrachten nog eens doen. Ik heb haar zelfs een keer gebeld om te vragen of ze mij wilde helpen en deed dat ze zonder moeite. Zo fijn!"

ontwaken-1

Davina
Rotterdam

SNEAK PREVIEW

Weet je het nog niet zeker?

No problem! Je kunt namelijk ook de GRATIS Sneak Preview downloaden om te kijken of dit e-book iets voor je is.

Klik op de button hieronder voor het downloaden van de Sneak Preview. Je krijgt hiermee toegang tot de samenvatting van "Zet jezelf voorop".

Wil jij je fitter, beter en energieker voelen? Laten we er samen voor gaan!

Wat JIJ niet wilt:

  • Geen energie hebben
  • Je niet fit voelen
  • Centimeters te veel óf te weinig
  • Jojo'en met alles
  • Moedeloos voelen en vastlopen

Wat JIJ wel wilt:

  • Jouw oerkracht voelen van binnenuit
  • Je fitter, beter en energieker voelen
  • Jouw centimeters onder controle krijgen én houden
  • Balans, balans en balans
  • Iedere dag met een lach ervaren!

Let's do this!

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?