Kleurboeken zijn al tig jaar een succes bij kinderen. Het helpt ze ontspannen, het daagt hun creativiteit uit en het kan bijvoorbeeld hun pengreep verbeteren. Zo zijn er nog wel wat redenen waarom kleurboeken en kinderen prima samengaan. Zo is het ook gewoon leuk! 

De trend van 2020 en eigenlijk al in 2019, zijn kleurboeken voor volwassenen. Het inkleuren van Mandala’s is niet langer alleen gericht op kinderen, er is ook een kleurboek voor volwassenen met Mandala’s. Of wat denk je van kleuren op nummer? Geweldig toch? 

De kleurboeken voor volwassenen zijn natuurlijk wat moeilijker en uitdagender dan kinderkleurboeken. De redenen waarom je het als volwassene zou kunnen doen zijn vrijwel hetzelfde:

  • Het helpt te ontspannen 
  • Het helpt de focus terug te brengen 
  • Het verlaagt de stress (tenzij je in 1x uitschiet met een kleur 😉) 
  • Het ordent je geheugen 
  • Het verbetert de motoriek 
  • Het daagt de creativiteit uit

En ga zo maar door. Dus heb je na een drukke dag behoefte aan rust? Laat Netflix voor een keer uit en pak je kleurboek erbij! Als je net voor het slapen gaan nog wat gaat kleuren, bevordert dat je slaap ook nog eens! 

Test het zelf en scoor een boekje naar keuze. We hebben er hieronder enkele voor je op een rijtje gezet. 

Misschien ook interessant om te lezen

Welkom bij de vernieuwde Rooz Health

Eindelijk is het zover en zijn de virtuele deuren geopend van de vernieuwde webshop. 

Omdat we een kleine achterstand zijn opgelopen ontbreken nog een aantal artikelen op de shop. Mocht je iets zijn tegengekomen op Social Media, wat je nog niet kunt vinden op de website, mail dan even naar info@rooz-health.nl

We doen ons best zo snel mogelijk alles compleet te hebben voor je, we vragen hierom nog even je geduld.

Voor nu: enjoy de vernieuwde website!