28.05.2020 Ben je soms ook zo zenuwachtig voor een toets of voor het geven van een presentatie? Of heb je moeite met stilzitten? Ben jij het type friemelaar van wie het telefoonhoesje binnen de kortste keren is kapot gefriemeld? Dan is de Tangle Relax Therapy vast iets voor jou! Het verlaagt namelijk de stress of spanning op een natuurlijke manier met de 18 gekoppelde stukjes van een zachte rubberen laag.

De Tangle Relax Therapy heeft de kleuren blauw, groen en wit en is latex vrij. Bovendien zijn Tangles zijn oneindig leuk. Je kunt de schakels loskoppelen van elkaar en vastmaken aan de schakels van een andere Tangle Toy. Schrik dus niet als je door het friemelen de Tangle ineens ‘kapot’ hebt gemaakt. Dit is namelijk vrij normaal! Kijk daarom wel uit bij kleine kindjes die kleine dingetjes nog erg aantrekkelijk vinden om in hun mond te stoppen. En ons advies: je kunt op deze Tangles kauwen, maar slik het niet door alsjeblieft! Dat vind je maag echt niet leuk, ondanks dat deze Tangles vrij zijn van schadelijk stoffen.

De Tangles hebben wereldwijd, de afgelopen jaren, een goede naam opgebouwd als ‘therapeutisch speelgoed’. Ze zijn namelijk in te zetten voor als je zenuwachtig bent of gespannen en het kan concentratieverhogend werken. Onze ervaring met onze oudste zoon: met de Tangle in zijn hand maakte hij eindelijk weer (oog)contact in gesprekken die we soms met hem moeten voeren (pubers, you know…)

Het kan daarom ook een perfect hulpmiddel zijn bij kinderen en volwassenen met ADHD, hoogsensitiviteit en autisme. Daarnaast kunnen Tangles bijdragen bij het versterken van de handen en (het voorkomen van) RSI klachten.

Bekijk de best verkochte Tangles hieronder.

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?