Tangle Toys zijn meer dan alleen speelgoed, ze verbeteren namelijk onder andere ook de concentratie. Natuurlijk zijn ze leuk om te zien en kun je ze alle kanten op rollen, maar ze hebben ook nog een ander doel. Laat je verrassen door de vele kleuren, motieven en speciale uitvoeringen. Tangle Toys maakt je blij, of je nu jong bent of al wat ouder.

Tangle Toys zijn puzzels, spelletjes en je kunt je er beter mee concentreren. Het zou zelfs wat verslavend kunnen zijn, je blijft er maar aan friemelen! Blijf daar maar eens van af…

Wereldwijd hebben Tangles de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd als ‘therapeutisch speelgoed’.

Enkele kenmerken op een rij:

[su_list icon=”icon: chevron-circle-right”]

  • Concentratieverhogend
  • Het hulpmiddel bij bv. ADHD en Autisme
  • Goede oefening voor ‘stramme handen’ en het versterkt de handspieren
  • Anti-stress middel voor jong en oud
  • Helpt de fijne motoriek en coördinatie te verbeteren
  • Bevordert zowel de visuele- alsmede de gevoelszintuigen
  • Stoppen roken? Speel en draai met de Tangle!
[/su_list]

Prestatieverhogend

De bewegingen die je voelt als je een Tangle in de handen hebt, is therapeutisch en kalmerend voor de ziel. Ben je dus enorm zenuwachtig voor een toets of ervaar je veel onrust in je hoofd, probeer eens een Tangle! Door het friemelen aan een Tangle Toy maak je als het ware ruimte vrij in je hoofd, door de focus te weerleggen op iets anders. Door de ruimte die vrijkomt, kun je je beter concentreren en daardoor ook beter presteren.

Voel het verschil.

Kom tot rust en breng je focus terug

Populaire Tangle Toys

De Tangle Toy die enorm populair is bij kinderen, scholen, kantoren en therapeutische instellingen, is de Tangle Relax Therapy. Deze Tangle heeft een fijn formaat, met subtiele ribbels om de zintuigen nog meer te prikkelen. Lees hier meer over de Tangle Relax Therapy.

Daarnaast zijn er nog veel meer Tangles die wij kunnen aanbevelen. Hieronder hebben we enkele Tangle Toys voor je op een rijtje gezet.

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?