Hoe belangrijk is voor jou:

 • Positief in het leven staan
 • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
 • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven?

 

IK BEN ER VOOR JE!

 

Wat houdt dit programma in?

Het vitaliteitsprogramma is in samenwerking met BenFit ontwikkeld om op een gezonde, laagdrempelige manier jouw lifestyle beter, gezonder en prettiger te maken.

Of je nu wenst af te vallen, wilt aankomen, je sportprestaties wilt verbeteren of je fitter wilt voelen. Met goede begeleiding is dat echt mogelijk. Het is ook belangrijk om niet alleen je doel te behalen, maar het in balans houden daarvan is misschien wel de grootste uitdaging. En soms kun je dat gewoon niet alleen…

Daarom gunnen wij jou de ondersteuning die jij nodig hebt. Zie het als leren fietsen:
We helpen je op weg met zijwieltjes. Wanneer je eraan toe bent halen we de zijwieltjes eraf. En wanneer je er echt klaar voor bent, laten we je langzaam los zodat je het alleen kunt proberen. Maar als het dan alsnog niet helemaal lukt, dan staan we altijd voor je klaar!

Wij helpen je namelijk op een andere manier naar het leven, jouw lichaam en gezondheid te kijken om een gezonde lifestyle te realiseren.

Je slaapt minder goed

Je bent moe

Je voelt je kribbig en chagrijnig

Oei, dat is frustrerend en bovenal vermoeiend!

Persoonlijk traject vitaliteitsprogramma

Jouw doel = Mijn doel

Persoonlijke begeleiding met jouw gezondheidsdoel.
Behaal jouw doel in slechts 12 weken!
Wat krijg je van ons:

 • 12 weken begeleiding 
 • Wekelijks een contactmoment
  (indien gewenst alleen via WhatsApp)
 • Een op maat gemaakt maaltijdplan
 • Keuze uit verschillende “bomen” (maaltijdplannen):
  • Aankomen
  • Basis
  • BenFit Basis easy
  • Diabetes
  • Eiwitrijk
  • Glutenvrij
  • Glutenvrij en lactose-intolerant
  • Lactose-intolerantLow Carb
  • Natuurlijk
  • Natuurlijk easy
  • Paleo
  • Pescotarisch
  • Vegan
  • Vegetarisch
 • Een app waarin:
  • jouw wekelijkse menu’s klaarstaan
  • een wekelijkse trainingsschema klaarstaat voor in de sportschool óf thuis
  • jouw voortgang inzichtelijke wordt gebracht
  • een werkboek waarin je actief aan de slag kunt met bewustwording en mindset
 • Een ruim ervaren coach die jou hierin zorgvuldig begeleid
Begeleiding in groepsverband

Together We Are Strong

Groepsbegeleiding om je samen gezonder, beter en fitter te voelen.
Behaal jouw doel in groepsverband in slechts 12 weken!

Dit programma is mogelijk vanaf 4 personen, met max 15 personen

 • Dit programma is enkel mogelijk voor groepen met hetzelfde doel (dus: gewichtsbeheersing, meer energie, vitaliteit, verbeteren sportprestaties, etc)
 • Intake vind individueel plaats voorafgaand aan de start. In de intake bespreken we jouw wens en doel, nemen we je gewicht op, centimeters en vetpercentage. Alleen daarmee kan een concreet doel worden bepaald voor deelname aan het programma
 • Wekelijks evaluatie online met Zoom in groepsverband
 • Maak handig gebruik van de app om resultaten te bij te houden, weekmenu’s, boodschappenlijsten en workouts in te zien
 • Voor groepsbegeleiding wordt een whatsapp groep aangemaakt, waarin jullie elkaar kunnen motiveren en makkelijk vragen kunnen stellen tussendoor
 • Eerst even overleggen of dit wel iets voor je is?
  No problem, gaan we gewoon doen!

  Maak een afspraak via onderstaande planner, of stuur een whatsapp naar:
  0625277907

  Meer weten over het programma en de kosten? Plan een vrijblijvende afspraak

  Zullen we het anders doen?

   

  Het vervolg:

  Wanneer je na 12 weken toch de behoefte hebt om met het programma door te gaan, of als je gebruik wenst te blijven maken van de BenFit app, dan kan dat! Je ontvangt dan nog steeds een boodschappenlijst, menu’s en workouts via de mail en/of de BenFit app. Daarnaast staan we je 1x per maand bij met de voortgang, waarin we de metingen, voortgang en resultaten bespreken.

  Het vervolgtraject kost € 35,00 per maand

  Voedingsadvies:

  Wij zijn meer van het volhouden
  Het Vitaliteitsprogramma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

  Het voedingsadvies van ons is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Het Vitaliteitsprogramma is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Mocht je behoefte hebben aan maaltijdvervangende producten, aanvullende supplementen of het gebruik van etherische oliën, dan kunnen wij je daarover deskundig adviseren (dit maakt overigens deel uit van ons aanbod zelf, de keuze is vrijblijvend natuurlijk).

  Het Vitaliteitsprogramma met behulp van het BenFit-voedingsadvies ondersteunt indien gewenst een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week (mits je het advies zo nauwkeurig mogelijk opvolgt). Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van het programma: Gezond bewegen en Relax.

  Alternatieve ondersteuning • etherische oliën

  Je gezondheid ondersteunen door middel van producten uit de natuur, is een heel slimme keuze. Maak bijvoorbeeld gebruik van de etherische oliën van Young Living.
  Ondersteun daarmee je weerstand, boost jouw energiepeil en gun jezelf een goede nachtrust.

  Natuurlijk wordt je hier naar wens ook zorgvuldig in begeleid.

  Alternatieve ondersteuning • supplementen met Transfer Factor

  De Transfer Factor is een soort PacMan in die defecte cellen opspoort, herstelt en leert hoe ze horen te functioneren. Dit noemt men ook wel ‘Immuunintelligentie’.

  Ondersteun jouw gezondheid en die van je gezin daarom met deze waardevolle en krachtige supplementen. Natuurlijk adviseren we jou zorgvuldig over welk supplement het beste past bij jou doel.

  Alternatieve ondersteuning • gezonde voeding in makkelijke vorm

  Ben je niet goed in ontbijten? Vaak gehaast en druk om te lunchen? Dan zijn de maaltijdshakes van Herbalife een goede oplosssing voor. Inmiddels kun je kieze uit meer dan 10 smaken.

  Makkelijk, snel en enorm lekker! Bovendien krijg je goede begeleiding, zodat je jouw resultaten ook goed kunt behalen.

  Zonder hongergevoel 9 kg afgeslankt

  “Ik was opzoek naar een manier om gezond af te vallen en daarna op gewicht te blijven.
  In het verleden heb ik een crash dieet gevolgd waarmee ik te snel af viel. Het gevolg was dat ik binnen niet al te lange tijd weer terug op mijn oude gewicht was.
  Op internet ben ik gaan zoeken naar een programma met goede begeleiding en een aanvullend voedingsprogramma. Uiteindelijk kwam ik hier terecht voor het Vitaliteitsprogramma.

  Zonder hongergevoel blijf ik nu afvallen, tot op heden al 9 kilo in 8 weken!

  Op het moment slaap ik beter, voel me fitter en energieker!”

  –  Monique

  Sportprestaties verbeterd

  Qua gewicht kon het wel wat minder, maar ook mijn zwembandjes :). Met het drukke gezin en vrij veel onregelmatige (nacht)diensten was het voor mij moeilijk om regelmaat te vinden in mijn voedingspatroon.

  Dankzij de hulp van Laura heb ik hier grip op gekregen. De kilootjes worden langzaam minder, terwijl mijn energie weer omhoog schiet. Bovendien heb ik dankzij deze leefstijl ook weer fut gevonden om het sporten thuis weer effectiever door te zetten.”

  – Frank

  Waarom zou jij je door mij laten helpen?

  Zelf kamp ik al zo lang ik mij kan herinneren met gezondheidsuitdagingen, met als gevolg moeite hebben met het accepteren van het lichaam waar ik in leef. Niet iedereen ziet het, mijn masker zit er goed op 😎, maar het speelt zich voornamelijk ook af aan de binnenkant. Mijn vetpercentage is torenhoog en mijn kilo’s zitten ruim boven ‘de norm’ (al zit ik wel in maatje 38).
  Voornamelijk in mijn jeugd was ik geobsedeerd op het hebben van het juiste maatje, terwijl ik juist toen veel sportte, een goed gewicht had en aardig gespierd was. Op mijn 16e/17e besloot ik dat mijn dieet moest bestaan uit alleen maar droge crackers en water. Want ik wilde net zo slank en strak zijn als mijn leeftijdsgenoten (dit was slechts mijn zelfbeeld, want waarschijnlijk was ik juist het voorbeeld van veel leeftijdgenoten, met mijn sportieve leven toen nog). Je raadt het al, dit pakte niet goed uit. Ik weigerde opgenomen te worden met een zogezegde eetstoornis. Gelukkig vond ik de kracht om zelf een gezonder eetpatroon aan te meten…
  Mijn echte struggels begonnen pas na de geboorte van mijn oudste (nu 14 jaar). Ik kwam bijna 30kg aan en kreeg de kilo’s er amper meer af. Ik werd er doodongelukkig van. Ik herkende mijzelf namelijk helemaal niet meer! En door die fijne chemicaliën in mijn lijf (medicijnen) werd het er sowieso niet beter op.

  [su_spoiler title=”LEES HIER VERDER” style=”fancy” icon=”arrow-circle-1″]Maar zoals ik waren er nog zoveel meer. Daar wilde ik wat voor doen! Voor mijzelf én voor anderen! In 2007 ging ik daarom de verdieping in van gezonde voeding, bewegen in relatie tot afslanken, aankomen of het vekrijgen van meer energie. Naar mate de jaren verstreken, heb ik verschillende programma’s ontwikkeld en gedraaid, los van 1-op-1 coachingtrajecten, waarin niet alleen het voeden en bewegen een rol hadden, maar juist ook het stabiliseren van de mindset. Ben je niet oké met jezelf, zoals het op dat moment is en kun je het niet loslaten, dan zal het traject daarop aansluitend minder snel gaan. Durf je jezelf niet aan te kijken in de spiegel, dan zul je toch echt eerst daar iets mee moeten doen. Soms is iets, zoals het is op dat moment. Het heeft geen zin om steeds weer tegen ‘die denkbeeldige steen aan te schoppen’, je verandert er namelijk niets meer. Je maakt het misschien nog erger zelfes (stress en overspanning is niet bevorderend bij een afslankproces).😉
  Zo heb ik momenteel een Vitaliteitsprogramma in mijn aanbod, waarbij we niet alleen een gezonder, stabieler en verukkelijker eetpatroon aanmeten, maar waar we ook letten op het bewegingspatroon (ook wanneer je minder beweeglijk bent) én daarbij kijken we naar hoe je in het leven staat: zelfvertrouwen, uitdagingen, balans privé, werk, gezin, etc.

  Misschien wel leuk: er staat ook een groepstraject tussen vanaf 4 tot max. 15 personen. Wellicht dus iets om samen te doen, wanneer de behoefte daar is.

  CHANGE YOUR LIFESTYLE, BUT DON’T DIET!

  Vitaliteitsprogramma:
  Want één ding is zeker lieve mensen: diëten is never nooit niet oké! Hiermee ontdoe je jezelf van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je juist nodig hebt bij het behalen van jouw persoonlijke doel.
  Heb je behoefte aan verandering van je leefstijl, omdat jij als drukke, gedreven ondernemer van wie geacht wordt alle ballen in de lucht te houden. En waarbij je naast je eigen persoonlijke mening over jezelf misschien wel vastloopt, kijk dan eens op mijn site. Of beter nog vraag een gratis sessie van 30 minuten aan via https://bit.ly/3h6fQsc om samen te kijken of en waarover ik je kan informeren, adviseren en eventueel begeleiden. Of dat nu wel of niet via mijn programma is.[/su_spoiler]

  Mijn naam is Laura en naast dat ik een hele lieve meid ben 😊 , is het mijn passie, ambitie en wens om een ieder die het nodig heeft de ondersteuning te bieden om zoveel mogelijk moois uit dit leven te halen. Wees één met de natuur, durf te dromen en gun jezelf om in het hier en nu te zijn.

  Laura

  Eigenaresse • Lifestyle- & Vitaliteitscoach, Rooz Health

  × Hoe kunnen wij je van dienst zijn?