Vitaliteit is meer dan je gezond voelen

Denk ook aan:

 • Positief in het leven staan
 • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
 • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven
gezondheid

Wat houdt dit programma in?

Het vitaliteitsprogramma is in samenwerking met BenFit ontwikkeld om op een gezonde, laagdrempelige manier jouw lifestyle beter, gezonder en prettiger te maken.

Of je nu wenst af te vallen, wilt aankomen, je sportprestaties wilt verbeteren of je fitter wilt voelen. Met goede begeleiding is dat echt mogelijk. Het is ook belangrijk om niet alleen je doel te behalen, maar het in balans houden daarvan is misschien wel de grootste uitdaging. En soms kun je dat gewoon niet alleen...

Daarom gunnen wij jou de ondersteuning die jij nodig hebt. Zie het als leren fietsen:
We helpen je op weg met zijwieltjes. Wanneer je eraan toe bent halen we de zijwieltjes eraf. En wanneer je er echt klaar voor bent, laten we je langzaam los zodat je het alleen kunt proberen. Maar als het dan alsnog niet helemaal lukt, dan staan we altijd voor je klaar!

Wij helpen je namelijk op een andere manier naar het leven, jouw lichaam en gezondheid te kijken om een gezonde lifestyle te realiseren.

NB: Het gehele programma is gebaseerd op inname van producten uit de supermarkt en een bewegingspatroon in en vanuit huis. Maaltijdshakes, oliën en/of supplementen worden enkel toegepast indien gewenst. Dit is dus niet een verplicht onderdeel!

Persoonlijk traject vitaliteitsprogramma

Jouw doel = Mijn doel

Persoonlijke begeleiding met jouw gezondheidsdoel.
Behaal jouw doel in slechts 12 weken!

Wat krijg je van ons:

JE KRIJGT VAN ONS: <klik om uit te klappen>
• Een gratis intakegesprek van ca. 45 minuten waarbij we samen een aantal vragen doornemen om een zo goed mogelijk en passend programma klaar te zetten (ook mogelijk om deze in te vullen lijst vooraf per mail of per post te ontvangen)
• Iedere week (of naar wens 2 weken) een consult van max. 30 minuten voor het bespreken van resultaten, voortgang, tevredenheid, etc.
• Een werkboek met handige tips en opdrachten
• Een wekelijks nieuw voedingsmenu, inclusief boodschappenlijst
• Een handige app waarin je jouw resultaten kunt bijhouden, workouts, boodschappenlijst en menu’s kunt inzien
• Support van een gecertificeerd voedingsbegeleider

Begeleiding in groepsverband

Together We Are Strong

Groepsbegeleiding om je samen gezonder, beter en fitter te voelen.
Behaal jouw doel in groepsverband in slechts 12 weken!

Dit programma is mogelijk vanaf 4 personen, met max 15 personen

Hoe werkt groepsbegeleiding? <klik om uit te klappen>

 • Dit programma is enkel mogelijk voor groepen met hetzelfde doel (dus: gewichtsbeheersing, meer energie, vitaliteit, verbeteren sportprestaties, etc)
 • Intake vind individueel plaats voorafgaand aan de start. In de intake bespreken we jouw wens en doel, nemen we je gewicht op, centimeters en vetpercentage. Alleen daarmee kan een concreet doel worden bepaald voor deelname aan het programma
 • Wekelijks evaluatie online met Zoom in groepsverband
 • Maak handig gebruik van de app om resultaten te bij te houden, weekmenu’s, boodschappenlijsten en workouts in te zien
 • Voor groepsbegeleiding wordt een whatsapp groep aangemaakt, waarin jullie elkaar kunnen motiveren en makkelijk vragen kunnen stellen tussendoor
Online vitaliteitsprogramma

Do It Yourself!

Online vitaliteitsprogramma
Dit programma is in ontwikkeling. Aanmelden kan echter al wel.

Wat je kunt verwachten van het online programma: <klik om uit te klappen>
De bedoeling van dit programma is dat je aan de hand van wekelijkse mails zelfstandig je voortgang evalueert.

Wat heb je hiervoor nodig?

 • 100% Discipline
 • 80% Motivatie (de overige 20% volgt vanzelf tijdens het programma ;))
 • Een mobiele telefoon en/of computer ter beschikking
 • Goede WiFi is wel zo wenselijk
 • WhatsApp

Inbegrepen zit de mogelijkheid om vragen te stellen en advies te vragen via WhatsApp

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Gratis intake: dit is echt nodig voordat je kunt beginnen. Je wilt een op jouw persoonlijk doel afgestemd programma toch?
 • Wij zetten in 12 weken 3x een (nieuw) programma voor je klaar
 • Wij monitoren op de achtergrond jouw voortgang. Mochten er ongelooflijk vreemde dingen gebeuren in jouw voortgang, dan checken wij (kosteloos) bij je
 • Wij zetten een beweegprogramma voor je klaar voor een periode van 12 weken
 • Wekelijks ontvang je een mail met informatie over:
  • jouw voortgang
  • leuke weetjes over voeding
  • andere waardevolle informatie die jou zal helpen motiveren én stimuleren

Het vervolgtraject

Wanneer je na 12 weken toch de behoefte hebt om met het programma door te gaan, of als je gebruik wenst te blijven maken van de BenFit app, dan kan dat! Je ontvangt dan nog steeds een boodschappenlijst, menu's en workouts via de mail en/of de BenFit app. Daarnaast staan we je 1x per maand bij met de voortgang, waarin we de metingen, voortgang en resultaten bespreken.

Het vervolgtraject kost € 35,00 per maand


Voedingsadvies

Wij zijn meer van het volhouden
Het Vitaliteitsprogramma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van ons is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Het Vitaliteitsprogramma is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Mocht je behoefte hebben aan maaltijdvervangende producten, aanvullende supplementen of het gebruik van etherische oliën, dan kunnen wij je daarover deskundig adviseren (dit maakt overigens deel uit van ons aanbod zelf, de keuze is vrijblijvend natuurlijk).

Het Vitaliteitsprogramma met behulp van het BenFit-voedingsadvies ondersteunt indien gewenst een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week (mits je het advies zo nauwkeurig mogelijk opvolgt). Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van het programma: Gezond bewegen en Relax.

Vitaliteit komt van binnenuit

Een goede of betere gezondheid komt van binnenuit. Balans is daarin
een belangrijke factor. Om balans te creëren is het belangrijk je
bewust te zijn van de waarde van jezelf. Zet jezelf daarom voorop!

Tips & Trucs hebben we voor jou beschreven in dit e-book.

Je gezondheid ondersteunen door middel van producten uit de natuur, is een heel slimme keuze. Maak bijvoorbeeld gebruik van de etherische oliën van Young Living. 
Ondersteun daarmee je weerstand, boost jouw energiepeil en gun jezelf een goede nachtrust. 

Natuurlijk wordt je hier naar wens ook zorgvuldig in begeleid.

Ben je niet goed in ontbijten? Vaak gehaast en druk om te lunchen? Dan zijn de maaltijdshakes van Herbalife een goede oplosssing voor. Inmiddels kun je kieze uit meer dan 10 smaken. 

Makkelijk, snel en enorm lekker! Bovendien krijg je goede begeleiding, zodat je jouw resultaten ook goed kunt behalen. 

De Transfer Factor is een soort PacMan in die defecte cellen opspoort, herstelt en leert hoe ze horen te functioneren. Dit noemt men ook wel 'Immuunintelligentie'. 

Ondersteun jouw gezondheid en die van je gezin daarom met deze waardevolle en krachtige supplementen. Natuurlijk adviseren we jou zorgvuldig over welk supplement het beste past bij jou doel.

Complimentje

Testimonials

Deel ook jouw testimonial hieronder

"Ik was opzoek naar een manier om gezond af te vallen en daarna op gewicht te blijven.
In het verleden heb ik een crash dieet gevolgd waarmee ik te snel af viel. Het gevolg was dat ik binnen niet al te lange tijd weer terug op mijn oude gewicht was.
Op internet ben ik gaan zoeken naar een programma met goede begeleiding en een aanvullend voedingsprogramma. Uiteindelijk kwam ik hier terecht voor het BenFit-leefstijlprogramma.

Zonder hongergevoel blijf ik nu afvallen, tot op heden al 9 kilo in 8 weken!

Op het moment slaap ik beter, voel me fitter en energieker!"

Groetjes, Monique

Monique J.
8kg afgeslankt

"Qua gewicht kon het wel wat minder, maar ook mijn zwembandjes :). Met het drukke gezin en vrij veel onregelmatige (nacht)diensten was het voor mij moeilijk om regelmaat te vinden in mijn voedingspatroon.

Dankzij de hulp van Laura heb ik hier grip op gekregen. De kilootjes worden langzaam minder, terwijl mijn energie weer omhoog schiet. Bovendien heb ik dankzij deze leefstijl ook weer fut gevonden om het sporten thuis weer effectiever door te zetten."

Frank R.
Fitter en energieker

FAQ

Hoe lang duurt zo'n programma?
Alle programma’s zijn afgestemd op 12 weken. De eerste 4 tot 6 weken gaan we samen aan de slag en houden we (bij wijzen van spreken) jouw hand nog vast om jouw nieuwe leefstijl eigen te maken. Na max. 6 weken laten we je twee wekelijks iets meer los, zodat je zelf kunt experimenteren met menu’s, beweging, etc. De laatste 2 weken ga je het zelf doen, met weliswaar ons als back-up
Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?
In principe hebben wij 1x per week contact, telefonisch of via zoom (videobellen). Hier bespreken we jou resultaten van de afgelopen week, maar ook hoe het menu is bevallen. Zo nodig kunnen we één en ander aanpassen. Het is ook mogelijk om 2- wekelijks contact te hebben. Het menu wordt dan ook voor 2 weken klaargezet. Natuurlijk is het tussendoor mogelijk om via WhatsApp je vragen te stellen.
Hoeveel verschillende soorten menu’s zijn er mogelijk?
Het leuke aan dit concept is dat we maar liefst 15 soorten menu’s klaar hebben staan. Hier is een keuze uit: Aankomen, Basis, Basic Easy, Diabetes, Eiwitrijk, Glutenvrij, Glutenvrij & Lactose intolerant, Lactose intolerant, Low Carb, Natuurlijk, Natuurlijk Easy, Paleo, Pescotarisch, Vegan en Vegetarisch
Ik val niet af, wat nu?
Net als alle andere doelen kijken wij verder dan alleen cijfers. In geval van het doel om af te slanken (evenals aankomen), hechten wij meer waarde aan de omvang, dan aan de kilo’s. Een kilo spier weeg namelijk evenveel als een kilo vet, maar is in volume compacter. Daarom vragen wij je iedere week je maten op te nemen, van ieder geval jouw ‘probleem area’s’. Op die manier monitoren we de voortgang. Daarnaast leggen we ook de focus op de belemmering die over- of ondergewicht geeft. Bijvoorbeeld minder energie, daar willen we meer energie van maken. Geen uithoudingsvermogen, daar willen we de conditie omhoog brengen, etc.
Het lukt mij niet alleen, mag ik het programma samen met iemand anders doen?
Natuurlijk! Als het jou een extra steun in de rug geeft, naast dat wij jou bijstaan, dan ben je vrij om daar iemand voor uit te nodigen. Vanaf 4 personen bieden wij overigens ook een groepstraject aan. Wat een motivatie kan zijn is om bijvoorbeeld bij een afslankwens, een challenge te starten. Vul bijvoorbeeld voor iedere kilo die je samen met jouw ‘Vitaliteitspartner’ afvalt, een pot. En gun elkaar iets leuks wanneer je op de helft bent wanneer je het gewenste resultaat hebt behaald
Wat als ik iets uit het menu niet lust?
Bij de intake verzamelen we alle ingrediënten die niet jouw voorkeur hebben, zodat deze uit de menu’s blijven. We adviseren je wel om zorgvuldig te bepalen of je iets echt niet lust, ergens allergisch voor bent of iets niet verdraagt. Wanneer er teveel uit het menu wordt gehaald, kan dit de menu samenstelling belemmeren namelijk. Als je daarna toch een menu tegenkomt waar je geen trek in hebt of waarvan je de ingrediënten niet (allemaal) in huis hebt, dan kun je door naar rechts te swipen een nieuw menu opvragen dat precies dezelfde waarde heeft in kcal als datgene wat daarvoor in de het programma stond
Kan ik Vegan of Vegatarisch alsnog combineren met vlees?
Je zou denken dat als je een veganistisch menu hebt, je geen behoefte hebt aan vlees. Toch zijn sommige mensen hier deel mee bezig, waardoor er een behoefte blijft bestaan van eens in de zoveel tijd (een) vlees(vervanger). We kunnen hier samen met jou naar kijken, zodat je niet over je maximale eiwit inname heengaat
Kan ik dit programma samen met mijn partner doen?
Jazeker, het is mogelijk om jouw partner te koppelen aan een gezamenlijk programma. Het wekelijkse boodschappenlijstje wordt hier ook op aangepast, zodat je niet apart van elkaar boodschappen hoeft te doen. Let wel: deze koppeling kan alleen worden gemaakt, wanneer je hetzelfde doelprogramma gaat doen
Wil jij je fitter, beter en energieker voelen? Laten we er samen voor gaan!

Wat JIJ niet wilt:

 • Geen energie hebben
 • Je niet fit voelen
 • Centimeters te veel óf te weinig
 • Jojo'en met alles
 • Moedeloos voelen en vastlopen

Wat JIJ wel wilt:

 • Jouw oerkracht voelen van binnenuit
 • Je fitter, beter en energieker voelen
 • Jouw centimeters onder controle krijgen én houden
 • Balans, balans en balans
 • Iedere dag met een lach ervaren!

Let's do this!

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?