Zoals we voorheen de stressballen kenden, zijn er nu de squishies. Je knijpt in het schuim en de vorm komt langzaam weer terug. Kneden, knijpen, maar je kan er ook aan ruiken.

Behalve dat het kan helpen als bezigheid wanneer je geen rust in je handen (of hoofd) hebt, zien ze er ook supergaaf, schattig en leuk uit. Het kan bovendien als leuke accessoires dienen voor aan je sleutelbos, telefoon of tas (als je een mini squishy hebt althans)

Houd er wel rekening mee dat squishies geen eeuwige levensduur hebben. Zeker niet als je ze veelvuldig gebruikt. Zo kunnen er bijvoorbeeld scheurtjes ontstaan in de squishy zelf en de verflaag kan langzaam afbladderen. De meeste squishies zijn heerlijk zacht om in te knijpen, maar sommige soorte squishies kunnen ook wat harder zijn.

Squishies kunnen nuttig zijn voor mensen die zich gestresst of gespannen voelen. Door in de squishy te knijpen, lijkt een deel van hun onrust over te gaan naar de squishy, waardoor ze weer tot rust komen.

Onze zoon (11) geeft als voorbeeld:

“Als ik met een toets bezig ben in de klas en er kom er niet uit, dan word ik gestresst. Maar als ik in de squishy knijp, dan kom ik weer tot rust en kan ik beter nadenken.” 

Misschien ook interessant om te lezen

Welkom bij de vernieuwde Rooz Health

Eindelijk is het zover en zijn de virtuele deuren geopend van de vernieuwde webshop. 

Omdat we een kleine achterstand zijn opgelopen ontbreken nog een aantal artikelen op de shop. Mocht je iets zijn tegengekomen op Social Media, wat je nog niet kunt vinden op de website, mail dan even naar info@rooz-health.nl

We doen ons best zo snel mogelijk alles compleet te hebben voor je, we vragen hierom nog even je geduld.

Voor nu: enjoy de vernieuwde website!