Wie zijn wij van Rooz Health?

Foto van het gezin Rooz HealthDit mooie gezin is het gezicht achter Rooz Health.
We dragen dan ook allemaal ons steentje bij aan deze website.

Het begon in mijn, Laura (1e stralende koppie), zwangerschapsverlof van onze derde spruit. Al heel lang droomde ik ervan om iets voor mijzelf te beginnen. Alleen kon ik er niet achterkomen wat dat zou moeten zijn.

Toen onze dochter, Evana (3e stralende koppie), voor haar verjaardag een squishy wenste, werd ik door mijn eigen research naar wat zo'n grappig poppetje van memory foam precies inhield, op het spoor gebracht van 'fidget toys: friemel speelgoed.

De squishy bleek deel uit te maken van een grote familie van friemel speelgoed en dit triggerde mij. Altijd al ben ik geïnteresseerd geweest in gezonde voeding, gezonder leven en balans. Het opzetten van een informerende website mét het aanbod van squishies, tangle toys, fidget spinners, etc., mondde op een gegeven moment uit naar een ware gezondheidswebsite met educatief speelgoed, gezonde voeding en nog veel meer!

Manlief helpt mee met inpakken, prijs/kwaliteit bepalen en het opspeuren van de handigste/gezondste en speciaalste voorraad. De oudste twee kinderen (Maiko & Evana) komen af en toe ook met heel goede ideeën om de voorraad mee uit te breden. Ook testen zij het friemel speelgoed én het educatieve speelgoed op kwaliteit. En onze jongste, Dayvin? Hij geniet van alle artikelen die voorbijkomen en welke hij mag testen!

Ruim 10 jaar kennis en ervaring in voeding, welzijn en balans

Gezonde voeding in makkelijke vorm

In 2007 kwam ik in aanraking met de voeding van Herbalife via een goede bekende. Ik was al geruime tijd erg moe en vond het niet erg om nog wat extra zwangerschap kilo's te verliezen van mijn oudste kleine. Maar bovenal: 's ochtends ontbeet ik met 8 volledig hartig belegde boterhammen, waarna ik na 20 minuten alsnog honger kreeg. Daar wilde ik verandering in brengen. Ik startte met een simpel ontbijtprogramma: shake, aloë en thee. En ja, ik was sceptisch, want moest ik daar nou echt vol van zitten? JA DUS!

Met het ontbijtprogramma voelde ik mij algauw veel energieker, ik viel nog eens 11 kilo af én ik zat vol na dat ontbijt. Ik was voldaan!
Omdat ik zelf razend enthousiast werd van de producten van Herbalife, besloot ik mij te laten opleiden naar welzijnscoach. Zo kon ik andere mensen datzelfde laten ervaren in hun eigen persoonlijke gezondheidsdoel. Ik leerde de ins & outs over voeding(stoffen), voeding- en bodemkwaliteit, vitames en mineralen en allerelei andere feiten om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn: mét de producten van Herbalife, maar ook met artikelen uit de supermarkt.

Vanaf dat moment in 2007 was ik niet alleen energie en kennis rijker, ik wist ook dat het mijn droom was om mensen te kunnen begeleiden om in balans te komen. Zo begon ik als welzijnscoach en is mijn kennis en ervaring uitgegroeid naar vitaliteits- en lifecoach, waarbij ik persoonlijke begeleiding bied met de voeding, oliën en supplementen.

Maar wat biedt Rooz Health dan?

Rooz Health biedt ondersteuning in de mentale en fysieke gezondheid, door het aanbieden van producten en informatie in de vorm van etherische oliëngezonde voeding in makkelijke vorm, essentiële supplementen, maar ook educatieve en/of ontspannen artikelen die de ontwikkeling bevorderen.

Op die manier bieden we verschillende mogelijkheden om de gezondheid vanuit meerdere oogpunten te verbeteren.

Een goede gezondheid begint namelijk met balans tussen lichaam, geest en ziel.

Puntje van aandacht

Laten we wel duidelijk zijn dat wij geen medische winkel of informatiebron zijn. Wel zijn we oprecht ervaringsdeskundig op diverse gebieden.

De informatie die wij verstrekken is zorgvuldig uitgezocht en niet zelf bedacht. Tot zover mogelijk zullen we de originele bronnen benoemen. Maar het kan evengoed ook zijn dat we ervaring delen vanuit onszelf of iemand van wie wij toestemming hebben om zijn of haar ervaring met jullie te delen.

Wij wensen jullie veel plezier in deze vernieuwde webwinkel.

Werk aan jezelf, aan jouw leven, lijf en liefde. Je hebt er maar één van, dus maak er wat van!

Lieve groet,

Laura & Frank

Wil jij je fitter, beter en energieker voelen? Laten we er samen voor gaan!

Wat JIJ niet wilt:

  • Geen energie hebben
  • Je niet fit voelen
  • Centimeters te veel óf te weinig
  • Jojo'en met alles
  • Moedeloos voelen en vastlopen

Wat JIJ wel wilt:

  • Jouw oerkracht voelen van binnenuit
  • Je fitter, beter en energieker voelen
  • Jouw centimeters onder controle krijgen én houden
  • Balans, balans en balans
  • Iedere dag met een lach ervaren!

Let's do this!

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?