Wie zijn wij van Rooz Health

close up of leaf

Op deze pagina vind je meer informatie over ons, want wie zij wij van Rooz Health? Dit mooie gezin is het gezicht achter deze webwinkel.
We dragen dan ook allemaal ons steentje bij aan deze website.

Het begon in mijn, Laura (1e stralende koppie), zwangerschapsverlof van onze derde spruit. Al heel lang droomde ik ervan om iets voor mijzelf te beginnen. Alleen kon ik er niet achterkomen wat dat zou moeten zijn.

Toen onze dochter, Evana (3e stralende koppie), voor haar verjaardag een squishy wenste, werd ik door mijn eigen research naar wat zo’n grappig poppetje van memory foam precies inhield, op het spoor gebracht van ‘fidget toys: friemel speelgoed.

De squishy bleek deel uit te maken van een grote familie van friemel speelgoed en dit triggerde mij. Altijd al ben ik geïnteresseerd geweest in gezonde voeding, gezonder leven en balans. Het opzetten van een informerende website mét het aanbod van squishies, tangle toys, fidget spinners, etc., mondde op een gegeven moment uit naar een ware gezondheidswebsite met educatief speelgoed, gezonde voeding en nog veel meer!

Manlief helpt mee met inpakken, prijs/kwaliteit bepalen en het opspeuren van de handigste/gezondste en speciaalste voorraad. De oudste twee kinderen (Maiko & Evana) komen af en toe ook met heel goede ideeën om de voorraad mee uit te breden. Ook testen zij het friemel speelgoed én het educatieve speelgoed op kwaliteit. En onze jongste, Dayvin? Hij geniet van alle artikelen die voorbijkomen en welke hij mag testen!

Maar wat biedt Rooz Health dan?

Rooz Health biedt ondersteuning in de mentale en fysieke gezondheid, door het aanbieden van producten en informatie in de vorm van etherische oliëngezonde voeding in makkelijke vorm, essentiële supplementen, maar ook educatieve en/of ontspannen artikelen die de ontwikkeling bevorderen.

Op die manier bieden we verschillende mogelijkheden om de gezondheid vanuit meerdere oogpunten te verbeteren.

Een goede gezondheid begint namelijk met balans tussen lichaam, geest en ziel.

Puntje van aandacht

Laten we wel duidelijk zijn dat wij geen medische winkel of informatiebron zijn. Wel zijn we oprecht ervaringsdeskundig op diverse gebieden.

De informatie die wij verstrekken is zorgvuldig uitgezocht en niet zelf bedacht. Tot zover mogelijk zullen we de originele bronnen benoemen. Maar het kan evengoed ook zijn dat we ervaring delen vanuit onszelf of iemand van wie wij toestemming hebben om zijn of haar ervaring met jullie te delen.

Wij wensen jullie veel plezier in deze vernieuwde webwinkel.

Werk aan jezelf, aan jouw leven, lijf en liefde. Je hebt er maar één van, dus maak er wat van!

Lieve groet,

Laura & Frank

× Hoe kunnen wij je van dienst zijn?